woensdag 13 januari 2016

Totally Should've TagIk zag deze tag voorbij komen bij Amerikaanse Booktubers en het leek me heel leuk om ook te doen, dus hierbij de Totally Should've tag!1. Totally Should've gotten a sequel.

Carry on - Rainbow Rowell
Na het lezen van dit boek heb ik nog lang niet genoeg van de wereld van Simon Snow, en ik kijk ook echt uit naar het moment dat ze aankondigen dat hier een boek 2 van komt (ik bedoel, er moet wel een vervolg op komen)
2. Totally Should've had a spin off series.
 Harry Potter
Vrij simpel, maakt me niet uit waar het over gaat, ik zal het sowieso gaan lezen. En dan gaat mijn voorkeur wel erg uit naar een Marauders spin off, dus ik hoop elke dag een beetje dat die er komt, gewoon geduldig wachten OKAY IK HEB GEEN GEDULD MEER
3. An author that totally should write more books.
John Green 
Sorry voor dit hele standaard antwoord maar ik heb nooit genoeg van John Green boeken, ik wil altijd meer van zijn boeken. Maar zover ik weet is hij ook bezig met een nieuw boek dus ik ben een heeeeel blij meisje, en waarschijnlijk als die uitkomt en heeeeel emotioneel meisje. 

4. A character who totally should've ended up with someone else.
Damon Salvatore x Elena Gilbert
Stiekem bedoel ik hiermee de serie, omdat ik voor de rest wel altijd oké ben met wie Endgame is. Maar als ik al aan Delena denk word ik boos. Ik vind het vreselijk, ik weet niet precies wat me zo ergert aan ze maar nu ik dit schrijf word ik er weer boos om. Ik ship gewoon Stelena, en dat is dan ook het enige waarmee ik Elena ship want voor de rest vindt ik der maar kut.
5. Totally should've ended differently.
Eleanor & Park - Rainbow Rowell
Ik ben opzich heel tevreden met het einde van dit boek, maar toch had ik het liever zo gezien dat Eleanor en Park gewoon samen waren. Dat was iets beter geweest voor mijn ship-hart. Daarintegen vind ik het huidige einde wel heel krachtig en het is weer eens iets anders dan meestal: eind goed al goed. Dus dit is ook meer omdat ik het eigenlijk altijd eens ben met het einde. 
6. Totally should've had a movie franchise.
Throne of Glass  - Sarah J. Maas
Hoe vet zou dat zijn! Ik heb geen idee of er al filmrechten van verkocht zijn of iets, maar ik hoop het heel erg want ik zou meteen vooraan zitten op de eerste avond dat die draait! 

7. Totally should've had a TV show.
The Selection - Kiera Cass
Dit lijkt me leuker dan een film franchise, en dat komt puur doordat ze in de boeken ook elke week een tv uitzending hebben dus hoe vet zou het zijn als elke aflevering daarmee eindigt. Ik wil gewoon iets op beeld hebben met deze boekenserie, al is het een film of een tv serie dat maakt me vrij weinig uit.
8. Totally should've had only one point of view.
Allegiant - Veronica Roth
En dat is puur omdat ik Four vrij weinig aan vindt, en ik vond dus zijn pov's gewoon niks aan, het trok met totaal niet om verder te lezen. Het had me leuker geweest om alleen vanuit Tris te zijn, tot bepaalde dingen gebeuren natuurlijk maarja.
9. Totally should've have a cover change.
Deze laat ik open, ik ga heel erg op covers af dus na 10 minuten naar mijn boekenkast te hebben gestaard kwam ik tot de conclusie dat ik alleen boeken lees waarvan de cover me aantrekt. Dus ik kan deze niet invullen met boeken die ik heb gelezen

10. Totally should've kept the original covers.
De Hongerspelen - Suzanne Collins
Ik vind de Nederlandse covers met het meisje erop zo lelijk, de enige reden dat ze in mijn kast staan is omdat op het moment dat ik ze kocht er geen andere Nederlandse covers te vinden waren, maar bah ik vind ze helemaal niks. Gelukkig worden ze nu weer met de Originele covers verkocht geloof ik. 
11. Totally should've stopped at book one.
Twilight - Stephenie Meyer
Het doet pijn om dit te typen want ik vind het een geweldige serie. Maar als ik mijn gelezen boeken doorkijk, kies ik toch deze. Het is niet dat de 3 andere delen slecht zijn. Het komt voornamelijk omdat ik Nieuwe Maan niks vond, ik ben helemaal van de vampieren dus dat nieuwe maan voornamelijk rond de wolven draaide vond ik echt saai, en daardoor lees ik deel 2 ook niet meer. Ik vond van deze serie boek 1 het best, en het had makkelijk een stand alone kunnen zijn. (maar boek 3 en 4 zijn wel goed hoor)

Nu moet ik natuurlijk netjes ook mensen taggen, dus hierbij tag ik Eline en Joost. En natuurlijk de rest die hem wilt invullen! 


3 opmerkingen:

  1. Ik vind dit echt een leuke tag! Misschien vul ik hem ook een keertje in :) En ik ben het wel met je eens over Twilight, deel twee vond ik persoonlijk ook een enorme tegenvaller!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tag, ik hoop hem ergens volgende week online te zetten :) Ik wil ook meer boeken van John Green en J.K. Rowling, daarbij hoorde ik wel geruchten over film/serie-rechten voor Throne of Glass dus wie weet gaat dat ooit komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeeeeh, leuk! Ik ga hem snel invullen! Ik vond Delena altijd vet raar, toen realiseerde ik me dat ik Stefan raar vond, en voor ik het wist mocht ik niemand meer en stopte ik met kijken xD

    BeantwoordenVerwijderen